Bra filmsider på nettet

Nettet byr både på sider der man kan se film, og sider der man kan lese om film. Nettsidene som viser filmer, koster som regel penger, men det er vanligvis gratis å lese om filmer, og holde seg oppdatert om nyheter som kommer på kino. Dagbladets filmside er en god filmside som følger med på det som skjer, og det som kommer. Her kan man lese filmanmeldelser og nyheter, samt artikler som handler om film og skuespillere.

Nettsiden Kino.no har mange nyheter fra filmens verden. Artiklene er interessante og nettsiden er oversiktlig og brukervennlig. Norsk Animasjon er nettstedet til det norske animasjonsmiljøet. Dette er stedet å finne nyheter om animerte filmer. Animerte filmer er populære både blant barn og voksne, og det kan være greit å vite hva som skjer også i denne delen av filmbransjen. Nettsiden GD har også mange nyhetsartikler om filmer og generelt filmrelaterte artikler.

Internett gjør det veldig lett å holde seg oppdatert om filmer som kommer på kino den nærmeste tiden. Da kan man planlegge kinoåret sitt, og glede seg til premierene som kommer. Film er fortsatt best på kino, men man kan selvsagt også se filmer på TV, på DVD eller på nett.