Bra nyhetssider på internett

Selv om det sendes nyheter på TV og radio, er det mange som foretrekker å lese nyheter på nettet. Nettnyheter har mange fordeler, for eksempel at man kan lese nyhetene når det passer. Nyheter på nettet oppdateres også raskt, og dette kan være spesielt viktig i saker som fortsatt er under utvikling. Dersom man har smarttelefon, er nyhetssidene på nettet tilgjengelige hele tiden. Det er også praktisk, for da kan man følge med på nyhetene uansett hvor man er.

Nettsidene til NRK  inneholder både nasjonale, internasjonale og lokale nyheter, i tillegg til sportsnyheter. Her kan man både lese nyheter og se videoer av enkelte saker. Nettsidene til TV2  er også en god kilde til nyheter. Andre gode nyhetssider på nettet er sidene til de store nettavisene, som VG.no, Dagbladet.no og Nettavisen.no. Hvis man vil følge lokale nyheter, er det også lurt å lese lokalaviser fra det aktuelle området.

Også de store startsidene har nyhetssaker og sportsnyheter. Både MSN og Startsiden holder leserne sine oppdatert om de viktigste nyhetene. Hvis man er interessert i internasjonale nyheter, kan man også oppsøke hjemmesidene til engelskspråklige nettaviser eller TV-kanaler. Der får man også av og til et annet perspektiv på viktige norske nyheter.