Parfyme på nettet

For mange er en av de store fordelene med netthandel, at du kan få tak i varer som er mye mer unike og særegne. Er du lei av parfymer som inneholder alkohol, som alltid lukter akkurat det samme, og som er en del av en utrolig kjedelig, glossy, og ensrettet skjønnhetskultur? På nettet kan du handle ulike typer oljeparfymer fra indieaktører, som passer både for kvinner og menn. Mye bedre for huden din, og ofte mye mer spennende!

Hva med en parfyme som heter “Nasty Woman”, som er inspirert av en av debattene mellom Hillary Clinton og Donald Trump? Hos “Black Phoenix Alchemy lab” kan du finne denne og mange andre parfymeoljer inspirert blant annet av litteratur, myter og eventyr. For gutta kan “Rogue” anbefales, en del av den morsomme RPG-serien deres.

Hos firmaet Nocturne Alchemy kan du kjøpe parfymeoljer som er inspirert av egyptisk mytologi, hva med en juleparfyme som heter “Bastet’s Pink Snow”? Eller kanskje du vil lukte som “Tut Ankh Amun”? For en mer feminin variant har de en parfymeolje som heter “Cleopatra Lazuli”. Vær unik og velg en parfyme på nettet, som samtidig kan reflektere litt av interessene dine og personligheten din.