Underholdning på nettet

I dag tyr de fleste til nettet om de kjeder seg, eller har litt tid å slå i hjel. De fleste går kanskje på Instagram, Facebook eller leser avisen, og dette er fin og rask underholdning lett tilgjengelig. Men det finnes også andre alternativer som kan brukes hvor som helst og når som helst.

Et alternativ er å gå på nettsider eller appen til morsomme sider som Imgur og 9GAG. YouTube er også et alternativ med mye gøy underholdning. Du vil absolutt ikke kjede seg på disse sidene. Her legger brukere ut morsomme innlegg, bilder og videoer. Det er derfor ikke bare timevis med underholdning her, men mest sannsynligvis millioner av timer å bla seg gjennom.

De fleste har også en Netflix konto, eller en lignende konto til å strømme filmer og tv serier på. Dette er heller ikke en dårlig måte å bruke litt ekstra tid på toget, bussen eller flyet på. På noen av disse tjenestene, som Netflix, så kan du også nå laste ned det du vil se, slik at du ikke trenger å være tilkoblet WiFi eller bruke opp all mobildataen din. For det går fort en del når man skal strømme en film for eksempel. Netflix bytter også ut innholdet på siden sin med jevnlige mellomrom, slik at man kan hele tiden få nye filmer og serier å sjekke ut.